Legendás harcosok oldala

Frissítve: 
2010. 12. 14. 14:36

FIGYELEM, KALANDOROK!

A különleges küldetések vállalása mellett újabb pénz és értékpont szerző lehetőség nyílt a szerencsejáték megjelenésével. Hamarosan "akciós" és nagy havi kiváltságok érkeznek, amire anyagilag érdemes felkészülni! :)

Legújabb kalandoraink: Zaron, Mjölnir, Knot és Orton ajándékuk egy-egy kiegészítő...

FIGYELEM, VÁLTOZÁS! Úgy döntöttünk, hogy az 1. szintű tanulmányokat mester nélkül is el lehet végezni, de a 2. szinttől már mester kell, hogy tanulhassatok! Az egyetlen feltétel, hogy 1 héten belül csak 1 technikát lehet megtanulni, és persze sorrendben.

 

 

Felhívás:
- Endill, 3. szintű Varázsló tanonc lettél!

- Enessys, 4. szintű Növénygyűjtögető lettél!

 

- Xenystil, 2. szintű Harcos lettél!

Megalapult Ardawir első közössége, sok szeretettel várja az új tagokat! :)

Mostantól kezdve a kalandortársak mellett a Mesterek közül is lehet válogatni. A zajló metódus ugyanaz, mint a kalandortársaknál :)


 

 

  A hónap kalandora...

 
Előcsarnok
 
Az Oltár
 
Nagy Szentély
 
Egyéb Birodalmiak
 
Kiképző akadémia
 
Nevelde
 
Fortuna Barlangja

 
Piactér
 
Közvéleménykutatás :)
Hogy tetszik idáig az oldal?

Wow! Bámulatos!
Nagyon jó
Egész jó
Elmegy
Hát, lehetne jobb is...
Nem tetszik
No komment
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Leendő kalandortárs
 
Leendő Mesterek
 
~Kérdésem van!~
[19-1]

2009.05.31. 12:43 Idézet

Miért nincsen a csillag pegazus a szörnyek menü pontban?Mert hát tudom hogy az is egy pegazus de a thetral is az csak gonoszban.


A Csillagpegazus csupán egy tulajdonságban több, mint egy Pegazus, ezért nem készítettem neki külön adatlapot, a Thestral azonban már má tészta, ő más tulajdonságokkal rendelkezik, mint Fény elemű társa. De ha szeretnéd, mellékesen megemlítehetem a Pegazus-félék közé.


2009.05.31. 10:28 Idézet

Lessz még több szörny?Mert hogy ha nem akkor tudok betenni. 


Ha esetleg van felhasználható képed, azt szívesen fogadom :)


2008.12.17. 12:06 Idézet

Hali!

Igazán nem akarok kötöszködni vagy rosszat másnak, csak meg akadt a szemem az edzésnél valamin...

Szóval, (2. szint felett) most akkor bele kell írni a történetbe, hogy egy mester megtranít egy új technikát amit aztán az edzésnél megtanulsz, a próbatételnél gyakorolsz... vagy nem? Vagy ez a harcosoknál van csak így?

Köszi Auróra


Nem muszáj. Beleírhatod vagy esetleg utalhatszrá, hogy ezt tanította meg vagy fogja neked megtanítani. Igazából a próbatételnél fontos, hisz voltaképpen itt tudsz a leginkább edzeni. De ismétlem, egyáltalán nem baj, ha egy kis próbát is beleszősz te vagy bárki más a történetébe, avval csak tovább gyarapíthatjátok pontjaitokat. :)

Gondolom, az mindnki számára világos, hogy csak akkor lehetséges ez, ha már van egy saját bejáratú Mestere!


2008.12.06. 17:47 Idézet

Itt van állatkert csak szörnyekkel, hogy a kalandorok előre szemügyre tudják őket venni és feltudjanak készülni.

 

                                                                                            Aláírás:Tomi


Ha úgy vesszük, "állatkert", és igen, azt a célt szolgálja, hogy a kalandorok lássák, milyen szörnyekkel néznek majd szembe, és ha harcba elegyednek valamelyikkel, az adatlapjukról lássák, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.


2008.09.28. 11:20 Idézet

Én azt szeretném kérdezni hogy,itt vannak-e állatok is vagy csak szörnyek?És ha vannak akkor milyenek?                                                                                                                   Tomi


A Szörnyek modul nemcsak "szörnyeket" tartalmaz. Azok a lények, melyek szelidíthetőek, állatoknak minősülnek. Amelyek pedig nem idomíthatóak, azok a szörnyek. Így nem mondhatjuk, hogy csak szörnyek vannak itt. :)


2008.09.24. 16:55 Idézet

Lenne egy kérdésem , pntosabban engedéjt szeretnék kérni arra hogy esetleg felhassználhassam az oldalon lévő lényeidet  , városaidat és helyszíneidet egy új fantasi regényemhez , ez nagyon megkönyítené a dolgom . Persze a regényt nem tenném fel sehova az engadéjed nélkül . Lehet ilyet kérnem  ? 

Deidre


Lehet róla szó, de azért ha tudsz, változtass néhány néven. Ami itt van hosszú munka eredménye és a nagy része egyedi elme szüleménye. Ja és csak akkor, ha utána elolvashatom a végeredményt!


2008.09.09. 10:11 Idézet

Nekem is lenne egy kérdésem :)

A mestert aki tanít engem Darakhil mester őt megírhatom a reag-be? Mert ha lehetne ő lenne a mesterem.

Xenystil 


Nos, ő igazából nem a te kalandbeli mestered, csupán egy "ismeretlen" tanító a sok közül. Ezért gyakorolhat bárki ott mesterrel, mert nem a sajátja (ezért van az, hogy mester nélkül csak az 1. szintű tanulmányokig juthattok el).

Ahhoz, hogy mestered lehessen, a történetbe beleszőve fel kell keresned egyet, lehet ez akár Darakhil is. Ezt persze nem egy reagban kéne elintézni, de nem is muszáj egy tucatnyiban széthúzni. A mester próba elé állíthat, hogy felmérje adottságaidat és majd hogy tanítványul fogad-e el vagy sem, azt majd a Mesélőn múlik. :)


2008.09.08. 20:25 Idézet

Hali! Lenne itt valami ami nem világos nekem... Ez lenne:

Fegyverhordozó tartása: 10. szinttől- ezt értem és ha eljutok idág akkor kérhetem Feketegyöngyöt? Szeretném őt tanítani stb...

Egykezes nehézfegyverek használata: 4. szinttől

Kétkezes fegyverek használata: 6. szinttől

Kétkezes nehézfegyverek használata: 12. szinttől
- ezek nem világosak nekem... Honnan lehet pl. ilyen fegyvereket venni, mert a Piac-nál nem láttam. Vagy ha elérem a 4. szintet a kardom 'autómatice' egykezes nehéz fegyvenek fog számítani?

Most csak ennyi lenne.     Kösz, Auróra


Fegyverhordozó kérdésében... mivel Feketegyöngy egy állatkereskedésben is megvásárolható állat és Fegyverhordozó is lehet belőel, ezért megoldható. Esetleg beleszőheted a történetedbe ezt az elhatározásodat, mivel a sárkány már a kezdetek óta veled van, de még semmilyen képzést nem kapott. Tippként pl. segítséget/tanácsot kérhetsz egy állatkereskedőtől vagy ami mégjobb, egy állatidomítótól.

Igen, a fegyverek effajta csoportosítása előbb született meg, mint maga a részletes piac és néha nem vettem figyelembe a szintkövetelményeket. Egykezes fegyvernek minősül minden könnyű fegyver (pl. a kezdésként kapott kard), kétkezes fegyver pedig pl. az íj. Határeset a buzogány, mert abból ismerünk egy- és kétkezes változatot is (csak nem tudom, hogy mindkettő fel van-e sorolva). Egykezes nehézfegyvereknél nem változik maga a fegyver kinézete, csupán a súlya (pl. egy kard vmilyen nemesebb fémből készül vagy hasonló).

Mondom, akkor még nem teljesen mérlegeltem a szintkövetelményeket, de próbáltam reálisan felállítani a fegyvereket, nehézségi és szintbeli fejlődések alapján - remélem, hogy az. Ha rászánom magam, akkor átalakítom a szintezést, vagy törlöm. Sajnálom, nem vagyok tökéletes, néha a ötlet összekavarodik és nem kibogózható, mint ahogy most sem az.


2008.07.25. 10:39 Idézet

Szia!Én még nem vagyok belépve,de azt szeretném kérdzni hogy lehet-e szörnyeket alkotni.Mert lenne egy nagy csomó lény amit betudnék ajllani.És ha lehet akkor hol.                                                    Aláírás:Tomi


Üdv! Olyan szörnyek lelhetők fel itt Ardawirban, amik az egyéni kalandozások során bukkanhatnak fel, mint ellenséges, legyőzhető lények. Gondolom, ezeknek a lényeknek a megalkotására gondolsz, a Szörnyek menüpont alá. Az ott fellelhető szörnyeket mi szerkesztők kreáljuk, de ha vannak jó képeid és van kedved beküldeni egyet-kettőt, akár az e-mail címre, akár a hozott képek közé, azt szívesen fogadjuk és morfondírozunk rajtuk. :)

De ha vannak a képekhez leírások, esetleg párat beküldhetsz az e-mail címemre és mazsolázgathatok közülük és ami megtetszik, azt feltehetem.


2008.07.07. 13:32 Idézet

Az egyéni kalandok során megmentettem egy valpuszkölyköt, és arra lennék kíváncsi, hogy vele mi a helyzet.... Vagyis hogy mit kell vele tennem? Ezt a lényt elvileg egy magi hasznosíthatja védőszellemként, de én még nem vagyok a kellő szinten. Akkor most mi van? Engedjem majd szabadon, ha felépül, vagy megtarthatom? Esetleg belőle is válhat egy olyan barát/segítő/társ, mint az erdei állatok? (pl.mint Eulos vagy Maderra)

- Endill -


Valóban hasznosíthatja egy Magi Védőszellemként, csak akkor ahhoz annak a lénynek... nos, holtnak kell lennie. A Magik és a Sámánok is elhunyt lélek kóbor lelkeit próbálhatják meg befogni és Védőszellemükké tenni, márha az sikerül. Az is igaz, hogy még nem vagy a kellő tapasztalati szinten, ezért kéne elengedni. Kalandod során elengedheted az erdőben, miután felépült, ahol barátok között, de önállóan élhet, vagy akár megpróbálhatod megkeresni az igazi fajtársait. Hogy sikerülne-e vagy sem?... majd elválna :)


2008.03.21. 12:55 Idézet

Ha találtunk jó képeket a neten de nem akarunk ujjabb hőst alkotni akkor be lehet tenni a választható karakterkbe?Arra az esetre ha másnak megtetszene.


Ez egy nagyon jó ötlet! (Dejó, hogy létrehoztam ezt a modult ^_^) Csinálok egy modult, ahová az ilyen képeket be lehet linkelni. Köszönöm szépen a tippet! :)


2008.03.18. 13:41 Idézet

Csak azt szeretném tudni hogy az edzés modulban meg kell várni amíg visszaírnak vagy rögtön mehetek a próbatételbe?


Abban az esetben igen, ha új technikát/tanulmányt tanulsz. De ha csak egy már elsajátított tanulmányt akarsz gyakorolni, ott nem, és nem is muszáj kiírni az edzés alá.


2008.03.05. 18:49 Idézet

Az Edzésnél azt írtad: "hogy hamarossan keritünk egy állandó mestert"  Ezt hogy értetted? Mert ugye vándorlásaim során találkozok néhányal...Vagy a történetembe szövünk egy állandó Mester vagy a 'Mester tanácsok' modulnál kell írni valamit?

Remélem te érted hogy én mit nem értek...   Köszi

-Auróra-


Pontosan, ahogy mondod! :-) 
Mindenkinek kijár egy állandó Mester, akivel elsajátíthatja, gyakorolhatja a tanulmányait, sőt, segíthetitek is egymást. Ezt ugyanúgy beleszőjük majd a történetbe, mint ahogy Yondarh, kalandortársad történetét és hozzádszegődését is. Emiatt nem kell a "Mesteri tanácsok" alá írni; az csak arra szolgál, ha esetleg szeretnél valamit megtudni, amiről úgy véled, ők tudják a választ! ;-)
Tehát a leendő kalandortárs megszerzésével hasonlatos a dolog, és kell majd egy mester, akivel folyamatosan tanulhatsz és átadhatja bölcsességét és tapasztalatait! :-D

Tökéletesen értettem kérdésed, remélem, hogy egyértelmű és követhető választ adtam rá! :)


2008.02.28. 20:18 Idézet

Én is a Próbatétellel kapcsolatba kérdeznék. Ha gyakorolni szeretnék és már van 1-2 technika amit tudok akkor egyszerre csak egy  technikát fejleszthetek a mesterrel? Pl: kézi tusát? Vagy lehet kombinálni is? Pl: kézi tusa és öklelés...? Köszi  -Auróra-


Hm, ez egy nagyon jó kérdés... nos, végül is, lehet kombinálni, de arra a technikára kapsz több pontot és előrelépést, amit alapnak veszel vagy amit nagyobb részben használsz. Az ilyesfajta dolgokat, amik egymásba foglalják magukat, így a kézi tusa - öklelés, meg lehet oldani. És ezt mindenki figyelmébe ajánlom!

Köszi a kérdésfelvetést! :)


2008.02.26. 13:35 Idézet

Azt szeretném meg kérdezni,  hogy a próbatételeknél mestert kell szerezni, vagy találjak ki egyet?

Lehet szerezni a próbatételnél tapasztalatpontot ???


A Próbatételnél elevenen ott van egy mester, akivel gyakorolhatsz. Ő csak jelen van és segít megvalósítani a tanulmányhoz szőtt mozdulatokat. Hogy az mennyire sikeres, azt a Mesélő dönti el. Azt leírhatod, mit és hogyan segít az a mester, de semmi egyéb. 
Különben, igazi mestert a kalandozás során lehet találni.

A próbatételnél tapasztalat- és egyéb tulajdonságpontokat lehet szerezni, ezért érdemes (és kell is) oda betévedni és ügyeskedni. :)


2007.06.06. 20:59 Idézet
Rendben, beírtam! :)

2007.06.06. 20:24 Idézet
Írd be nekem légyszi! Auróra

2007.06.06. 20:23 Idézet
Hali Erő:3 Bölcsesség:2 Támadóerö:3 Állóképesség:2 Meggyőzés:2 Ügyesség:3

2007.05.25. 09:50 Idézet
Ha a játékkal vagy az oldallal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, vagy nem értesz valamit, nyugodtan írd meg ide! Készséggel válaszolok mindenkinek! :)

[19-1]

 

>>SZEREPJÁTÉK<<

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fantasy oldalak
 
Harcosok fogadója
Üdv néked, Vándor! Gyere és ülj le közénk az asztalhoz, legyen ez a harcosok törzshelye!
 
Ardawir vándorai
Indulás: 2005-12-15
 
Ardawir hangjai
 
Küzdőtér
 
Közösségek
 
Különleges küldetések
 
Ardawir hősei
 
Lényeitek
 
Ti küldtétek
 
Régi vagy új?
Lezárt szavazások
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******